Smederij Boerakker is een bedrijf wat Hans Boerakker is 1996 begonnen is en samen met zijn vrouw Christina en in 2014 is Mattijs (de zoon)in het bedrijf gestapt, wij werken  met  heel veel plezier in het bedrijf.  Het is bijzonder mooi werk en een uitdaging om aan verschillende projecten  te werken.

Het werk wat wij leveren is verschillend van bv; sierhekwerk, poorten, looppoort, taatsdeuren en stalen deuren met gelaagd glas erin of dichte beplating ,schoorsteenkappen,  rozenbogen, trappen, balkonhekwerk, leuningen, bloembakkn gepoedercoat of van corten staal ook tuin randen  enz. Daarnaast is Smederij Boerakker actief in de restauratiewerkzaamheden, oude hekwerken opknappen of schades herstellen. Alles wordt op maat gemaakt, dit houdt in dat door ons de maat wordt opgenomen van het project en wat er gerestaureerd moet worden.

Maar ook voor automatisering van poorten/schuifpoorten opbouw en ondergrondse aandrijvingen  die  met handzender of met GSM module of app te besturen zijn, dit kan uitgebreid worden met eventueel een videofoon of intercom systeem.

 

Niet alleen voor ijzer kunt u bij ons terecht maar ook voor RVS en Aluminium.

Er wordt bij ons een gratis offerte gemaakt en dit kan met behulp van een modellen-(foto)boek. Er zijn ook echte modellen aanwezig om te zien wat het resultaat zal zijn als het hekwerk of poort afgeleverd wordt. Ook kunt u aan aanvraag via de website doen. Eigen ideeën zijn zeer welkom om zo een geheel in eigenstijl gemaakt smeedwerk te kunnen afleveren.

De afwerking van het smeedwerk is naar eigen keuze, bij de smederij kunt u het laten verzinken  of schooperen en poedercoaten in de kleur die u wenst(wel ral kleuren). Wilt u het onbewerkt ontvangen om zo zelf een kleur te geven aan het smeedwerk is dat geen probleem.

Smederij Boerakker is ook uw adres voor lassen en reparatiewerkzaamheden, deze werkzaamheden worden per uur berekend à 45 euro excl. BTW.

Graag tot ziens bij Smederij Boerakker.

Wij zijn voor een kleine klant niet te groot en voor een grote klant niet te klein.